Prijava

Vaša prijava

Mještanima Kozjače put do Kravarskog skraćen za 10 kilometara

[]

Oko 300 mještana Kozjače od sada će brže doći do susjedne općine Kravarsko, svoje župne crkve, pošte kao i škole u Kravarskom. Grad Velika Gorica odgovorio je na inicijativu Mjesnog odbora Kozjača za asfaltiranjem prometnice koja vodi od igrališta u Kozjači do mjesta Novo Brdo u Kravarskom u duljini od 665 metara.

– Investicija je vrijedna 84 tisuće eura, a prometnica će za 10 kilometara skratiti putovanje prema Kravarskom. Hvala mjesnom odboru i mještanima na strpljenju što su toliko čekali. Sve probleme i zadatke pokušavamo riješiti u što kraćem vremenskom roku i dati zadovoljavajući odgovor za naše stanovnike – istaknuo je gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je danas obišao obnovljenu prometnicu u Kozjači.

10.02.2023. – Obilazak asfaltirane prometnice u Kozjači – foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Damir Pukšić, predsjednik Mjesnog odbora, istaknuo je važnost ove prometnice za sve mještane Kozjače kao i okolnih naselja.

– Ova prometnica nam je iznimno važna jer nam je skratila putovanje do Kravarskog kao i do državne ceste Velika Gorica – Glina. Do sada smo vozili svim obilaznim prometnicama, a sada ćemo svakako brže i lakše doći do svih važnih ustanova – rekao je Pukšić i zahvalio gradonačelniku Ačkaru na suradnji.

10.02.2023. – Obilazak asfaltirane prometnice u Kozjači – foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Ova objava Mještanima Kozjače put do Kravarskog skraćen za 10 kilometara se prvi puta pojavila na cityportal.hr.