Prijava

Vaša prijava

Nakon 25 godina “Titanic” se vratio u kina, pogledati ga možete i u goričkom kinu

[]

Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona – Titanic, vraća se na velika platna povodom svoje 25. obljetnice. Velikogoričani će ovu svevremensku ljubavnu priču i to u novoj dimenziji, 3D format, imati prilike vidjeti u Kinu Gorica i to 13. i 14. veljače.

Prilika je to za romantični valentinovski izlazak proveden u goričkom kinu, gdje su za sve zaljubljene parove i one koji će to tek postati, kao i za sve voljene i koji vole, pripremili piće i slasticu dobrodošlice uoči same projekcije filma na Valentinovo.

Titanic je ušao u filmsku povijest osvojivši 11 Oscara, uključujući one za najbolji film i režiju. Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, film je postao najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu. Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao “nepotopivog” obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje “najveći film ikad snimljen”.

Projekcije u oba dana su u 19 sati.

Ova objava Nakon 25 godina “Titanic” se vratio u kina, pogledati ga možete i u goričkom kinu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.