Prijava

Vaša prijava

Troje prespavalo u policiji, najviše ‘napuhao’ 60-godišnjak

[]

U vikendu iza nas gorička policija je imala pune ruke posla s prekršiteljima prometnih pravila. Naime, u akciji nadzora vozača u kojoj su kontrolirali brzinu, te alkohol i droge, zabilježili su 31 prekršaj. Najviše je kazni policija ispisala zbog nepravilnog korištenja mobitela za vrijeme vožnje, a za to su kažnjeni 12 vozača. Čak 11 vozača imalo je nedozvoljenu koncentraciju alkohola u organizmu, a pet ih nije koristilo pojas. Prometni policajci još su zabilježili po jedan prekršaj prekoračenja brzine, prolaska kroz crveno na semaforu te vožnju prije položenog vozačkog.

Najveću koncentraciju alkohola u organizmu imao je 60-godišnjak kojeg je policija zaustavila 12. veljače u 23.15 sati u Zagrebačkoj ulici. Vikend-rekorder je napuhao 2,06 promila te je zadržan u policiji do otriježnjenja.

– Tri osobe su uhićene i smještene u jedinicu za zadržavanje ove policijske postaje do otriježnjenja i jedna osoba je uhićena i privedena dežurnom sucu Prekršajnog odjela Općinskog suda u Velikoj Gorici – kažu iz policije.

Ova objava Troje prespavalo u policiji, najviše ‘napuhao’ 60-godišnjak se prvi puta pojavila na cityportal.hr.