Prijava

Vaša prijava

VG Legacy prikuplja potrepštine za bebe i djecu stradale u potresu u Turskoj

[]

„Alie je život“ nova je humanitarna akcija VG Legacyja kojom žele pomoći ljudima, ponajviše djeci, stradaloj u potresu koji je zadesio Tursku i Siriju. Akciju provode u suradnji s Turskom ambasadom i Turskim kulturnim centrom, a veliki poticaj i nit vodilja im je malena djevojčica Alie koja je spašena ispod ruševina u Turskoj nakon 128 sati pomoću psa tragača i spasioca.

– Zbog nje vjerujemo u čuda, ona je život. Ova je akcija posvećena Alie, ali i svim neustrašivim bebama koje su spašene i za one koje se još bore da budu spašene. Tako prikupljamo pelene svih veličina, dječju hranu, adaptirano mlijeko, dječju kozmetiku, kolica, nosiljke, tople jakne i kape, dječje štrample i čarape, deke… – ističu iz VG Legacyja i mole pritom da sva garderoba bude nova ili jako dobro očuvana te da se ne donosi ništa drugo osim navedenog.

Prikupljanje donacija bit će u subotu 18.veljače u prostoru socijalne trgovine Robin Food, Trg Kralja Tomislava 16, od 10 do 14 sati, a sve donacije bit će predane teamu za opskrbu u Turskoj ambasadi te će zračnim putem biti dostavljene na destinaciju.

Svoje donacije možete uplatiti na žiro račun udruge HR9124840081135191457 s opisom plaćanja Alie je život .
– Velika Gorica……računamo na vas! – poručuju iz Legacyja.

Ova objava VG Legacy prikuplja potrepštine za bebe i djecu stradale u potresu u Turskoj se prvi puta pojavila na cityportal.hr.