Prijava

Vaša prijava

Donje Podotočje dobilo 1300 metara novog asfalta

[]

Na tri mjesta u naselju Donje Podotočje traju radovi na uređenju prometnica. Asfalt će dobiti 300 metara Ulice Peternaci, od mosta desno u mjesto, Dio Ulice Peternaci od županijske ceste do moste u duljini 350 metara te dio glavne ulice, od Društvenog doma prema kraju mjesta u duljini 650 metara. Vrijednost radova je nešto više od 138.500 eura, a osim postavljanja asfalta oni uključuju izradu bankina te čišćenje odvodnih jaraka i kanala.

– Ovaj asfalt za naše mjesto znači jako puno jer je prvi asfalt napravljen ’67. ili ’68. godine. Nakon toliko godina dobiti novi asfalt je privilegija jer se čitav život vozimo tu po jamama – kazao je Stjepan Kovačević, predsjednik Mjesnog odbora Donje Podotočje.

14.2.2023. Donje Podotočje – Gradonačelnik Ačkar obišao radove na prometnici u Donjem Podotočju. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Radove u Podotočju u utorak je obišao gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima te je poručio kako će radova na uređenju prometnica u gradu i okolici s lijepim vremenom biti sve više.

– Uistinu, nikada u povijesti nije bilo ovoliko asfaltiranja, ovoliko ulaganja u komunalnu infrastrukturu. Velika Gorica će, kada su u pitanju prometnice, dobiti novo naličje. Želim istaknuti da ne bježimo ni od problema koje je donijela aglomeracija. Nadamo se da će do proljeća biti riješeni i problemi tih prometnica koje nisu asfaltirane, prvenstveno u Gornjem Podotočju, Kučama i Vukovini, ali i onih koje nisu dovoljno kvalitetno asfaltirane, a koje će biti ponovno izrađene od strane izvođača – kazao je Ačkar.

14.2.2023. Donje Podotočje – Gradonačelnik Ačkar obišao radove na prometnici u Donjem Podotočju. Foto: Vanja Stanojević/Cityportal.hr

Ova objava Donje Podotočje dobilo 1300 metara novog asfalta se prvi puta pojavila na cityportal.hr.