Prijava

Vaša prijava

U Tjednu psihologije Centar za djecu, mlade i obitelj organizira tribinu o nasilju

[]

Povodom 16. Tjedna psihologije, Centar za djecu, mlade i obitelj i ove godine organizira tribinu za sve zainteresirane pod nazivom “Zašto smo nasilni?”.

Na tribini će se govoriti o nasilju, a prisutne gošće će pokušati odgovoriti na pitanja vezana uz uzroke nasilnog ponašanja i što dovodi do takvog ponašanja, je li ono urođeno ili se uči tijekom života?

– Budući da nasilje i nasilno ponašanje muči sve članove društva, a na nasilje se posebno žale mladi, ovaj put će gosti većinom biti mladi – srednjoškolke i studentice, a podatke istraživanja i postupanja u školi prezentirat će prisutne psihologinje – kažu iz Centra.

Na tribini će gostovati studentica Nika Keserović iz inicijative Boli me, učenica 4. gimnazije Matea Hrženjak, učenica Športske gimnazije Nera Stipetić, psihologinja u Osnovnoj školi Vukovina Mateja Pavlinovac te psihologinja i ravnateljica Centra za djecu mlade i obitelj Velika Gorica Sanda Puljiz Vidović.

Tribina će se održati u utorak, 21.veljače u 17 sati u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta.

Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na telefon Centra za djecu mlade i obitelj 01/6231-734, mobitel 091/6231-734 ili na e-mail info@centar-dmo-vg.hr.

Ova objava U Tjednu psihologije Centar za djecu, mlade i obitelj organizira tribinu o nasilju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.