Prijava

Vaša prijava

FOTO Valentinovo u gradu: Mladi dijelili licitarska srca, a učenici Hribara ljubavne poruke

[]

Kako bi svojim sugrađanima uljepšali Valentinovo, članovi Goričkog kluba mladih jučer su prošetali gradom i podijelili licitarska srca. Kako kažu, sami su ručno izradili stotinjak srca, a akcija je bila uspješna jer sve što su htjeli je bilo izmamiti osmijehe na lica slučajnim prolaznicima.

Željeli su Velikogoričanima na poseban način čestitati dan u kojem slavimo ljubav, a ovu akciju planiraju nastaviti i u narednim godinama.

Foto: Gorički klub mladih

Dan zaljubljenih slavio se i u Osnovnoj školi Nikole Hribara i to u sklopu programa međugeneracijske suradnje školskog Tima za kvalitetu. U knjižnici škole, učiteljice Vesna Stipić i Marija Patrlj održale su otvoreni sat na kojem su učenici četvrtih i petih razreda zapjevali note poznati ljubavnih pjesama poput „A kad mi dođeš ti“, „Ljubavna inspiracija“, „Prva ljubav“ i mnoge druge. Bila je to prilika i za počastiti se, ali i međusobno izmijeniti ljubavne poruke.

Foto: OŠ Nikole Hribara

 

 

Ova objava FOTO Valentinovo u gradu: Mladi dijelili licitarska srca, a učenici Hribara ljubavne poruke se prvi puta pojavila na cityportal.hr.