Prijava

Vaša prijava

U”Tjednu bajki” Pučko učilište vraća nas u djetinjstvo, evo programa

[]

Kako bi našim najmlađima drugi dio zimskih praznika učinili veselijim, Pučko otvoreno učilište Velika Gorica organizira novu manifestaciju „Tjedan bajki“. Maštovit, tajnovit i začaran tjedan od 20. do 25. veljače, donosi kazališne predstave, zanimljive bajkaonice, radionice i pričaonice bajki te ekranizacije klasičnih bajki na velikom platnu.

Gostujuća kazališta u Dvoranu Gorica dolaze s ponajboljim kazališnim adaptacijama klasičnih bajki poput “Ljepotice i zvijeri”, ” Tri praščića” i “Mačak u čizmama”, dok će djeca na velikom plantu moći vidjeti animirane filmove nešto starije produkcije uz koje su odrastale brojne generacije. Osim toga, imat djeca će imati prilike saznati kako nastaju bajke, što se događa s likovima ili sudjelovati u interaktivnim pričaonicama.

– Dovedite svoje najmlađe jer su bajke nezaobilazne u njihovom odrastanju! Prepustite se čaroliji i snazi bajki te se vratite na trenutak u djetinjstvo – pozivaju iz Pučkog učilišta.

U “Tjednu bajki” ulaznice za kazališne predstave i kino bit će po promotivnoj cijeni dok će radionice i pričaonice bajki biti besplatne.

Foto: Ilustracija/Pixabay/Victoria_Watercolor

 

Ova objava U”Tjednu bajki” Pučko učilište vraća nas u djetinjstvo, evo programa se prvi puta pojavila na cityportal.hr.