Prijava

Vaša prijava

Po informacije o dohrani beba i navici jedenja kod djece na Četrti Četrtek

[]

Dohrana beba i navika jedenja kod djece tema su prvog ovogodišnjeg izdanja Četrtog Četrtka u Gradskoj knjižnici Velika Gorica. Na Središnjem odjelu za odrasle, 23. veljače u 18 sati gostovat će magistrica nutricionizma Ana Jelekovac Jurkin. Ova mlada žena certificirana je savjetnica za dohranu i terapijsko hranjenje, a svoje znanje rado prenosi na roditelje kako bi im pomogla u avanturi dohrane koja nerijetko zna biti izazovna. Na svom Instagram profilu broji 19.000 pratitelja s kojima svakodnevno dijeli korisne savjete o prehrani beba i djece. Uz to održava i tečajeve za roditelje kojima je potrebna pomoć i podrška u procesu dohrane djece.

– Ako vas zanima kako pristupiti hranjenju beba i djece, kako kreirati obroke, kakva atmosfera treba okruživati dijete pri jelu, pridružite nam se na predavanju pod nazivom Krećemo zajedno u avanturu dohrane – poručili su iz Gradske knjižnice.

Image by avitalchn from Pixabay

Ova objava Po informacije o dohrani beba i navici jedenja kod djece na Četrti Četrtek se prvi puta pojavila na cityportal.hr.