Prijava

Vaša prijava

Bronca za Ines Grdenić i Petra Oreškovića s prvenstva u Ivanjoj Reci

[]

Članovi Karate kluba Velika Gorica osvojili su prve medalje u ovoj godini sa seniorskog prvenstva Hrvatske u borbama koje je održano u subotu, 18. veljače u Ivanjoj Reki.

Na ovom prvenstvu osvojili su dvije medalje i to brončane, koje su u svojim kategorijama osvojili Ines Grdenić i Petar Orešković. Treća gorička predstavnica Mia Mijović, na žalost je ostala bez medalje.

– Jako dobar rezultat, no ne možemo se oteti dojmu da smo trebali, a i očekivali barem jedno zlato i nastup na Europskom prvenstvu jer ovo seniorsko prvenstvo je bilo odlučujuće za nastup tom velikom natjecanju.  Na žalost moramo čekati iduću priliku. Nastavljamo dalje s pripremama, samo se malo više okrećemo kadetima, juniorima i U21 kojima vjerojatno prije početka ljeta počinju bodovni turniri za Europsko prvenstvo – ističu iz kluba.

Goričke karatiste idući vikend čekaju dva turnira u Ivanić Gradu i Rijeci. Mlađi uzrasti U14 nastupaju u Ivaniću za mlađe uzrasne kategorije, a kadeti i juniori u nedjelju idu u Rijeku na Grobničan kup 2023.

Ova objava Bronca za Ines Grdenić i Petra Oreškovića s prvenstva u Ivanjoj Reci se prvi puta pojavila na cityportal.hr.