Prijava

Vaša prijava

Učenici strukovne škole izradili stol i klupe za mališane iz Žireka

[]

Gradska četvrt Hrvatski velikani u završnoj je fazi projekta obnove i izgradnje komunalne infrastrukture koje su kao Vijeće radili u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Velika Gorica. Riječ je o setovima stolova i klupa koji će ovih dana biti postavljeni na području te goričke četvrti.

– Nakon završene prve faze obrade metalne građe koju su vrijedno odradili učenici strukovne škole u sklopu svoje prakse, nabavili smo drvnu građu, a u suradnji s VG Komunalcem montirat će se klupe i stolovi na prethodno dogovorenim lokacijama – ističu iz četvrti.

Foto: GČ Hrvatski velikani

U posljednju, treću fazu projekta uključen je Dječji vrtić Žirek te su prvi stolovi i klupe upravo postavljeni u njihovom dvorištu.

– Vrtić se nalazi u neposrednoj blizini strukovne škole čiji su učenici to i izradili, a dio njih je vjerojatno tu napravio svoje prve korake, kao i buduće generacije strukovnjaka – dodaju iz Hrvatskih velikana te se zahvaljuju djelatnicima Komunalca što su bili ključna logistička potpora, ali i gradonačelniku Krešimiru Ačkaru što je podržao ovaj idejni projekt.

Ravnateljica Sandra Crnić zahvalila na donaciji i napomenula kako će dobiveni setovi obogatiti njihovo dvorište gdje će djeca u hladu moći slikati, crtati i igrati se po lijepom vremenu.

Ova objava Učenici strukovne škole izradili stol i klupe za mališane iz Žireka se prvi puta pojavila na cityportal.hr.