Prijava

Vaša prijava

Poljana Čička dobila dva kilometra novih prometnica

[]

U Poljani Čičkoj traju radovi na uređenju prometnica vrijedni gotovo 180 tisuća eura. Asfaltira se 1100 metara glavne ceste prema staroj Poljani Čičkoj, odnosno od zavoja do mljekare, a radovi na ovom dijelu će uključiti i postavljanje bankina te čišćenje odvodnih jaraka i kanala. Drugi dio na kojem su u tijeku radovi je 1000 metara glavne ceste u staroj Poljani Čičkoj, od kućnog broja 40 do zavoja.

– Imamo izvrsnu suradnju s Mjesnim odborom i rezultat toga su sad već povijesna ulaganja u ovo naselje. Ovih dana asfaltira se preko dva kilometra prometnica u Poljani Čičkoj, a to uistinu nikada prije nije bio slučaj. Time šaljemo poruku da su sva naselja u Velikoj Gorici jednako bitna i jednako vrijedna i bez obzira je li naselje ruralno ili urbano te bez obzira na političku opciju u nekom naselju  – kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji je sa suradnicima danas obišao radove na asfalitranju.

22.2.2023. Čička Poljana – Gradonačelnik Ačkar obišao radove u Čičkoj Poljani. Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

U ožujku će na red za asfaltiranje doći i glavna prometnica na drugom dijelu Poljane Čičke u dužini 1800 metara. Cesta je to koja spaja Kuče i Čičku Poljanu. osim toga, gotova je i projektna dokumentacija za most te se početak realizacije očekuje već ove godine.

– Ceste nas spajaju, ceste nam čine život jednostavnijim. Tako i ova dva kilometra popravljene ceste nije malo i puno znači za razvitak našeg kraja. Imamo i drugih projekata i Grad Velika Gorica ima razumijevanja te će nam pomoći da napravimo i drugi dio ceste te most – istaknuo je predsjednik Mjesnog odbora Poljana Čička Darinko Gučić.

22.2.2023. Čička Poljana – Gradonačelnik Ačkar obišao radove u Čičkoj Poljani. Foto: Petra Škrinjarić/Cityportal.hr

Ova objava Poljana Čička dobila dva kilometra novih prometnica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.