Prijava

Vaša prijava

GSG VG će Vašom zgradom upravljati pouzdano i kvalitetno

[]

Poslove upravljanja i održavanja stambeno-poslovnih zgrada, goričko Gradsko stambeno gospodarstvo obavlja od 1997. godine kada ga je vlasnik – Grad Velika Gorica – osnovao. U narednih 26 godina povjerenje upravljanja ukazalo nam je više od 90% stambenih ulaza i zgrada iz cjelokupnog fonda kolektivnog stanovanja na području grada Velike Gorice. Drugim riječima, danas upravljamo i skrbimo o više od 500 garažnih (8000 m2), 350 poslovnih (20000 m2) i 6000 stambenih (322000 m2) prostora.

Dugogodišnju tradiciju i praksu u sektoru upravljanja i održavanja stambenih zgrada, stručnost i odgovornost naših djelatnika, visokoreferentne poslovne partnere i suradnike, najpovoljnije uvjete i cijene za izvršene radove i izvedene usluge te istovremeni nadzor, ali i jamstvo za naše poslovanje od strane našeg osnivača i vlasnika, Grada Velike Gorice, držimo našim glavnim argumentima i razlozima zbog kojih vam rado i otvoreno nudimo uslugu upravljanja i vašom stambenom zgradom.

Stoga vas, poštovani suvlasnici i susjedi, a nadamo se i budući poslovni partneri, srdačno i iskreno pozdravljamo te stojimo na raspolaganju za sve informacije i pitanja:

TOMISLAV 098/419-676; tomislav.brebric@gsgvg.hr
LEON 0994579342; leon.lukinic@gsgvg.hr

Ova objava GSG VG će Vašom zgradom upravljati pouzdano i kvalitetno se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Dan ružičastih majica

Petek na Gorice: sudjelovali mali poduzetnici 4.b razreda