Prijava

Vaša prijava

Razradite i usavršite poslovnu ideju kroz StartupVG predinkubacijski program

[]

Mladi poduzetnici koji imaju poslovnu ideju, a ne znaju kako ju realizirati imaju prilike postati dio nove generacije #StartupVG – predinkubacijskog programa u našem gradu. Kroz njega se želi potaknuti sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu te svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada ju imaju priliku i realizirati.

Grad Velika Gorica želi mladim poduzetnicima osigurati kvalitetnu i stručnu podršku u razvoju njihovih poslovnih poduhvata. Svi sudionici  imat će mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz individualni pristup mentoriranja od strane iskusnih poduzetnika koji su dio Startup zajednice.

Osim toga, jedan od oblika potpore je i projekt #StartupVG inkubator gdje poduzetnici imaju mogućnost korištenja uredskog prostora sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, a isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu.

Sve što trebate je ispuniti prijavu i odgovoriti na nekoliko kratkih pitanja. Više informacija možete dobiti na društvenim stranicama Startup VG , putem e-maila: poduzetnistvo@gorica.hr te na broj telefona: 01/5520-522 i 01/5559-436.

Prijave traju do 20. ožujka.

Ova objava Razradite i usavršite poslovnu ideju kroz StartupVG predinkubacijski program se prvi puta pojavila na cityportal.hr.