Prijava

Vaša prijava

Delegacija Velike Gorice u radnom posjetu Prelogu, uskoro i povelja o suradnji sportskih zajednica

[]

Kraj tjedna delegacija Velike Gorice, koju su predstavljali Neven Topolnjak, pročelnik Upravnog odjela za predškolski odgoj, školstvo i društvene djelatnosti, Goran Kovačić i Darko Blažinčić, predsjednik i tajnik Zajednice sportskih udruga i Anri Targuš, član izvršnog odbora Zajednice, iskoristili su za radni posjet Prelogu, a domaćin im je bio gradonačelnik Preloga, Ljubomir Kolarek, sa suradnicima.

Tema radnog posjeta bio je konačni dogovor oko potpisivanja povelje o suradnji između dva grada, odnosno sportskih zajednica prijatelja uz pokroviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, pa je ovom prigodom dogovoreno i svečano potpisivanje povelje do kraja ožujka. Ujedno je i gradonačelnik Preloga prihvatio službeni poziv za posjetom našem gradu, koji mu je ovom prigodom uputio gradonačelnik Ačkar.

Velikogorička delegacija obišla je i Sportski centar Mladost i Marinu Prelog d.o.o., gdje su se upoznali s detaljima projekta Aqua Adventures koji je realiziran sreedstvima EU u suradnji s mađarskim partnerom.

Foto: Delegacija Velike Gorice u radnom posjetu Prelogu/Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice

Ova objava Delegacija Velike Gorice u radnom posjetu Prelogu, uskoro i povelja o suradnji sportskih zajednica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva