Prijava

Vaša prijava

FOTO Održana godišnja skupština Plesnog kluba Barbara

[]

03.03.2023. Odra. Godišnja skupština Plesnog kluba Barbara. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Redovna 16. izvještajna sjednica Skupštine Plesnog kluba Barbara (Velika Mlaka, Odra, Šćitarjevo) održana je sinoć (petak, 03.03.2023.) u Društvenom domu Mjesnog odbora Odra u Odri. Sjednicu je kratkim govorom otvorila Štefica Krilčić, predsjednica PK Barabara, a većim dijelom sjednicu je vodio Vlado Palac, predsjednik Hrvatskog udruženja mažoret timova (HUMT). Treći član radnog predsjedništva bila je Petra Ružić, tajnica kluba.

03.03.2023. Odra. Godišnja skupština Plesnog kluba Barbara. Foto: David Jolić/cityportal.hr

03.03.2023. Odra. Godišnja skupština Plesnog kluba Barbara. Vlado Palac. Foto: David Jolić/cityportal.hr

03.03.2023. Odra. Godišnja skupština Plesnog kluba Barbara. Štefica Krilčić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Nakon verifikacije zapisnika sa 15. sjednice Skupštine PK Barbara, izmijenjen odnosno dopunjen je Statut kluba tako što je izglasano proširenje područja djelovanja kluba i na sport. Izvješće o godišnjem radu i financijsko izvješće za 2022. godinu usvojena su jednoglasno, bez rasprave. Nadzorni odbor je potvrdio korektno vođenje klupskih djelatnosti. Jednako tako, plan rada i financijski plan za 2023. godinu usvojeni su jednoglasno.

03.03.2023. Odra. Godišnja skupština Plesnog kluba Barbara. Petra Ružić. Foto: David Jolić/cityportal.hr

03.03.2023. Odra. Godišnja skupština Plesnog kluba Barbara. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Plesni klub Barbara se posve oporavio od dvogodišnje krize prouzrokovane pandemijom virusa covid-19, tako da klub ima trenutno 75 članica, a to je više nego što ih je imao prije pandemije. Klub će ove godine obilježiti 10. obljetnicu uspješnog djelovanja te su u ovoj godini planirane, uz regionalna, državna i europska natjecanja, i slavljeničke manifestacije.

Galerija fotografija

Ova objava FOTO Održana godišnja skupština Plesnog kluba Barbara se prvi puta pojavila na cityportal.hr.