Prijava

Vaša prijava

VG Legacy traži volontere građevince i poziva u akciju za ‘Kuću ljubavi’

[]

VG Legacy nastavlja s  humanitarnom akcijom u kojoj im je cilj renovacija sanitarnog čvora i garderobe ustanove za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi ‘Kuća ljubavi’. Riječ je o Caritasovoj kući u kojoj su smještene trudnice, nezbrinute majke s novorođenčadi i djecom starosti do tri godine.
– Dragi ljudi, iako su nas hitne akcije koje su u humanitarnom radu česte i treba ih se prepoznati, malo usporile u realizaciji renovacije sanitarnog čvora i garderobe, mi smo naravno uvijek “na lopti” za sve naše akcije i završavamo ih bez iznimke. Tražimo volontere za građevinske radove ili firme koje bi nam izašle u susret sa cijenom. Već imamo volontere za postavljanje pločica i vodoinstalaterske radove i jednog donatora za sanitarije i sve potrebno za grijanje i vodu.
Molimo vas sve da dijelite objavu kako bi što prije došli do onih poslodavaca koji su svoje blagostanje odlučili podijeliti. Mala napomena, ako se javite da bi sudjelovali, onda to izgurajte do kraja, radi se o humanitarnom djelovanju koje će obogatiti vas kao osobu, nama ne radite uslugu, jer mi to ne radimo radi sebe – poručuju gorički humanitarci VG Legacy.
Svoje donacije za renovaciju sanitarnog čvora i garderobe ustanove za zbrinjavanje djece bez roditeljske skrbi “Kuća ljubavi” možete uplatiti na žiro račun VG Legacy HR9124840081135191457 s opisom plaćanja ‘Za Kuću ljubavi’.

Ova objava VG Legacy traži volontere građevince i poziva u akciju za ‘Kuću ljubavi’ se prvi puta pojavila na cityportal.hr.