Prijava

Vaša prijava

Mraclinu susjedski derbi

[]

Susjedski derbi Mraclina i Jelačića iz Vukovine tradicionalno je uzbudljiv i dobro posjećen gledateljima. Ovaj puta bio je bogat i golovima. Golijadu je započeo u ranoj fazi utakmice, točnije u 6. minuti Ivan Kos, prethodno je nanizao nekoliko igrača gostiju, da bi udarcem s kojih dvanaestak metara precizno pogodio u desni kut vratara gostiju Davora Sakača. Igrači Jelačića su uzvratili već za pet minuta, Petar Krasnić je oduzeo loptu mraclinskom igraču koji se poskliznuo, ušao pred gol malo iskosa s desne strane te pogodio u suprotan kut Dražića. Kad su već svi pomislili da se na odmor odlazi neriješenim rezultatom šansu je stvorio Ivan Kos kojemu vukovinski golman brani zicer izbacivanjem lopte u korner. Lopta Klarića iz kornera završava na glavi Kreše Budimira koji je prenosi u petrac gdje utrčava Vjeko Lučić koji također glavom pogađa iza leđa vratara Sakača. U drugoj dionici momčad Jelačića opasno pritišće prema golu domaćih, posebno uvodnih dvadesetak minuta, Mraclin je pak vrebao kontre. U zadnjih desetak minuta sve je bilo riješeno. Ivan Kaurin prebacuje gostujuću obranu, gdje u prostor utrčava Igor Hajduk koji izlaskom na Sakača ne griješi za 3:1, tada je utakmica i riješena. U prvoj minuti sudačke nadoknade najbolji mraclinski strijelac Hajduk po drugi puta se upisuje u strijelce, nakon asistencije Milatovića matirao je Sakača iz drugog pokušaja.

 

IV. NL središte Zagreb B, 17. kolo

MRACLIN – BAN JELAČIĆ (V) 4:1

SRC Nova graba. Gledatelja 150. Sudac: Šoufek (Novska). Pomoćnici: Blagić (Sisak) i Rožanković (Glina).

STRIJELCI: 1:0 – I. Kos (6), 1:1 – Krasnić (11), 2:1 – V. Lučić (45), 3:1 – Hajduk (79), 4:1 – Hajduk (90).

MRACLIN: Dražić, Marjanović, J. Domitrović, Budimir, B. Dandić, V. Lučić, Klarić (od 46. Debijađi), Dadović (od 46. Milatović), Kaurin, Hajduk, I. Kos (od 69. Vidović). Trener: Goran Jelavić.

BAN JELAČIĆ (V): Sakač, Landeka, Maslač, Karaula, Augustić (od 70. Hrženjak), Krasnić, Ivanković, Memić (od 62. Miletić), Matić, Smolković, Milatović (od 76. Koprivčić). Trener: Stefan Rajić.

 

 

Ova objava Mraclinu susjedski derbi se prvi puta pojavila na cityportal.hr.