Prijava

Vaša prijava

U izjednačenoj utakmici, košarkaši Gorice ipak izgubili od slovenskog Šenčura

[]

U 12. kolu ABA 2 lige sastale su se ekipe slovenskog Šenčura i Gorice, a koliko je utakmica bila izjednačena najbolje govori činjenica da su sve 4 četvrtine završile s najviše jednim poenom razlike za jednu ili drugu ekipu.

Prvo poluvrijeme proteklo je u potpuno izjednačenoj borbi, a ekipe su se nekoliko puta izmjenjivale u vodstvu. Slovenci su najveću prednost imali u 4. minuti poslije trice Rojca (10:5), a Bikovi u 18. poslije trice Majića (31:34). Kako se niti jedna ekipa nije uspijevala nametnuti na parketu na poluvrijeme se otišlo u potpunom egalu (37:37). Bikove je u prvom dijelu predvodio Cinac s 13 poena, a Šenčur se držao zbog dominacije u skoku (20-13).

Ekipu Šenčura predvodio je Hrštić s 12 poena, a po 10 su pridodali Ožegović, Murić i Walford. .

U redovima Goričana istaknuo se Dino Cinac s 19 poena i 6 skokova, a najbolje pomagače imao je u Karlu Uljareviću s 14 poena i svestranom Ivanu Baturu koji je osim 11 poena ubilježio 7 skokova i 5 asista.

Sljedeću utakmicu Bikovi igraju već za dva dana protiv Širokog koji je ujedno i domaćin ovog balona ABA2 lige.

Foto: KK Gorica

Ova objava U izjednačenoj utakmici, košarkaši Gorice ipak izgubili od slovenskog Šenčura se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Ove subote 13. Posavska tradicionalna kobasijada

Upisi – studiraj na VVG-u