Prijava

Vaša prijava

Sparkovci pozivaju na književni susret, a u goste im stiže Ivanka Rožić

[]

Udruga umjetnika Spark poziva sutra na Književni susret. U goste im stiže Ivanka Rožić koja će predstaviti svoju knjigu “Veliki i mali Buševec” koja je dio suvremenog pučkog pjesništva Turopolja, a nedavno je imala promociju u Buševcu.

Ivanka je svoj radni vijek posvetila radu s djecom te je više od 35 godina radila u Dječjem vrtiću “Velika Gorica”. Na književnom i zavičanjom izričaju piše prozu, poeziju i igrokaze koje objavljuje u časopisima za djecu, a svoje tekstove upravo “provjerava” u radu s djecom.
Do sada je sudjelovala u mnogim projektima poput “Dečiji kulturopolski vodič”, objavila je slikovinicu “Ptičice u turopoljskom vrtiću” te je sudjelovala u projektu Dani europske kulturne baštine u Velikoj Gorici 2020. Godine s predstavljanjem igrokaza “Čiste i hartave ocene”. Godinu kasnije, aktivno je sudjelovala u snimanju kratkog igranog filma “Iščemo turopolsko blogo” u režiji Romane Rožić.

Druženje u prostorijama Udruge u Ulici Matije Slatinskog 4, počinje u 17 sati.

Foto: OSS Buševec

Ova objava Sparkovci pozivaju na književni susret, a u goste im stiže Ivanka Rožić se prvi puta pojavila na cityportal.hr.