Prijava

Vaša prijava

Predavanje za mlade: Zašto vježbati i kako postati Tai Chi instruktor

[]

Zašto vježbati i kako postati Tai Chi instruktor možete doznati idućeg četvrtka 16. ožujka u Goričkom klubu mladih. Tai Chi postaje sve popularniji, kako u svijetu tako i u našoj Velikoj Gorici te se upravo zbog toga traže novi certificirani treneri.

– Profil zainteresiranih nije limitiran, ali bi bilo dobro da radimo s osobama koje su u vezi s medicinskom strukom, kineziologijom, fizikalnim terapeutima, studentima medicine, odnosno onima koji imaju empatiju prema vježbanju i vježbačima – govori trener Antun Andreić, inače instruktor programa Tai Chi za zdravlje Instituta Tai Chi for Health dr. Paul Lam iz Australije.

Treninzi koje Andreić organizira u Velikoj Gorici održavaju se dva puta tjedna i besplatni su, no da bi takvi i ostali potrebno im je još instruktora. Stoga omogućuju edukaciju, praksu i certificiranje koje se priznaje u cijelom svijetu u centrima za Osteoartritis kao i u centrima za kontrolu i prevenciju ozljeda i slično.

Predavanje o Tai Chiju možete poslušati u četvrtak, 16. ožujka u Goričkom klubu mladih na drugom katu Doma kulture Galženica od 18:30 sati.

Ova objava Predavanje za mlade: Zašto vježbati i kako postati Tai Chi instruktor se prvi puta pojavila na cityportal.hr.