Prijava

Vaša prijava

“Igraj tenis” besplatno u travnju

[]

Teniski klub iTeam Velika Gorica u suradnji s Hrvatskim teniskim savezom organizira program “Igraj tenis” u sklopu kojega će djeca tijekom cijelog travnja kroz besplatnih 15 treninga upoznati tenis. Na korištenje će dobiti svu potrebnu opremu, dovoljno vremena da se upoznaju s ovim sportom i mogućnosti upisa u školu tenisa TK i Team Velika Gorica. Program je dio kampanje Međunarodne teniske federacije (ITF) “Play & Stay” koja je usmjerena na “serviranje, trčanje i brojanje”, a početnici igraju na poene od prvog sata.

– Cilj je zadržati što više tenisača početnika u sportu nastojeće da prvo iskustvo bude pozitivno i ugodno. Treninge organiziramo kroz zabavu, stvaramo ugodnu atmosferu koja je jako važna za početak bavljenja tenisom. Učenje tehnike je, naravno, i dalje važna stavka u tenisu. Treneri pažnju igrača usredotočuju na igru, a zatim pružaju potrebne relevantne tehničke i taktičke upute (servis, trčanje, brojanje) kao pomoć kako bi igrači bili što uspješniji. Već na prvom satu sve aktivnosti na igralištu su aktivne i zabavne. Važno je naglasiti da igrači već na prvom treningu stjeću osjećaj da je igrati tenis, servirati, trčati i brojati nešto vrlo lijepo – kažu iz kluba.

Sve informacije o programu zainteresirani mogu saznati na 0913344031 (trener Miha), na facebooku TK iTeam VG, putem emaila: tk.iteam.vg@gmail.com ili na adresi Stjepana Tomaševića 17C (teniski tereni u Cvjetnom naselju).

Foto: TK iTeam

Ova objava “Igraj tenis” besplatno u travnju se prvi puta pojavila na cityportal.hr.