Prijava

Vaša prijava

U Galženici radionica za srednjoškolce “Planiraj svoj novac, zasadi svoju budućnost”

[]

U sklopu Svjetskog i Europskog tjedna novca na temu “Planiraj svoj novac, zasadi svoju budućnost”, koji se od 20. do 26.ožujka obilježava i u Hrvatskoj, u knjižnici Galženica održat će se 20. ožujka u 17.30 sati radionica za srednjoškolce. Vodit će ju Danijela Princi Grgat i Ana Vrbošić .

Danijela je osnivačica Princi Consultinga i predsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju.  Ana Vrbošić je financijska direktorica u Rog – joma d.o.o. i potpredsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju. Obje predavačice su ujedno i blogerice, a zajedno su napisale i knjige “Tajne uspješnog poslovanja – vodič za mala i srednja poduzeća“ i “Osobne financije – kako biti i ostati u plusu”.

– Nadamo se kako će ova radionica biti korisna srednjoškolcima, kao i ona koju smo organizirali u studenom prošle godine na temu Upravljaj osobnim financijama, a kojom su bili oduševljeni – kazala je Dražena Petrišić, voditeljica Područne knjižnice Galženica.

Na radionici će biti govora o tome kako pravilno upravljati svojim financijskim sredstvima, kako pametno ulagati, a financijske edukatorice će podijeliti i korisne savjete vezane uz osobne financije.

Ova objava U Galženici radionica za srednjoškolce “Planiraj svoj novac, zasadi svoju budućnost” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.