Prijava

Vaša prijava

Bronca za Mirjanu Lučić na međunarodnom natjecanju u Italiji

[]

Mirjana Lučić na međunarodnom je parastolnoteniskom natjecanju Lignano masters Para Open u Italiji osvojila brončanu medalju i važne bodove za Paraolimpijske igre koje će se održati iduće godine u Parizu.

– Mirjana je odigrala vrlo kvalitetan turnir gdje je pružila protivnicama odličan otpor. Protiv Poljakinje Pek, koja je trenutno treća na svjetskoj rang ljestvici u kategoriji 9, odigrala je 3:2 te je malo nedostajalo za pobjedu. Svjetskoj prvakinji, Mađarici Szvitacs, vrlo dobro je parirala, ali je na kraju izgubila 3:1. Zatim su je dočekala dva vrlo važna meča s Nigerijkama i je glatko dobila – istaknuli su iz Parastolnoteniskog kluba Uspon.

Uz Mirjanu, natjecala se i Marija Martinović. Cure su do sada odigrale pojedinačni dio natjecanja, a Marija je tu završila kao treća u vrlo jakoj skupini.

– Protiv Koreanke koja je trenutno treća na svjetskoj rang ljestvici izgubila je 3:1, a protiv također vrlo neugodne Brazilke izgubila je 3:0. Bio je to vrlo važan set za Mariju, gdje je pokazala da može igrati i s najboljim igračicama svijeta – dodali su iz kluba.

Slijede nastupi u mješovitim parovima. Mirjanu tako čeka nastup gdje igra u paru s Bornom Zohilom, a Marija će igrati mješovite parove s Ninom Bašom te ženske parove s Nizozemkom Cobben Femke.

Foto: Parastolnoteniski klub USPON

Ova objava Bronca za Mirjanu Lučić na međunarodnom natjecanju u Italiji se prvi puta pojavila na cityportal.hr.