Prijava

Vaša prijava

Tijekom vikenda u prostoriji za triježnjenje ‘prespavalo’ četvero vozača

[]

Policija je tijekom vikenda u akciji pojačanog nadzora vozila i vozača evidentirala 57 prometnih prekršaja. Od toga se najveći broj odnosi na nekorištenje sigurnosnog pojasa, a taj prekršaj u vikend-statistiku policija je upisala 11 puta. Nadalje, 10 vozača ovog vikenda je vozilo prebrzo, a osam ih je vozilo pod utjecajem alkohola. Policija je kaznila i troje zbog nepravilnog korištenja mobitela tijekom vožnje, dvoje je vozilo neregistrirano vozilo, a jedan vozač prošao je kroz crveno.

– Vozači koji su zatečeni pod utjecajem alkohola vozačka dozvola im je privremeno oduzeta na rok od 12 sati i isključeni su iz prometa. Četiri vozača ovog vikenda imala su koncentraciju alkohola iznad 1,50 g/kg i smješteni su u posebne prostorije do otriježnjenja do 12 sati – kažu iz goričke policije.

Najveću koncentraciju alkohola u organizmu, 1,92 promila, policija je izmjerila u kod 53-godišnjaka kojeg su zaustavili u subotu, 18. ožujka u 2.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici.

 

 

 

Ova objava Tijekom vikenda u prostoriji za triježnjenje ‘prespavalo’ četvero vozača se prvi puta pojavila na cityportal.hr.