Prijava

Vaša prijava

Bubblegum i Mustre iz Križa se vratile s medaljama

[]

Plesači iz ARRK Gorica za vikend su nastupili na Kupu RH u u akrobatskom rock’n’rollu u Križu. I na ovom natjecanju ostvarili su odlične rezultate i dvije medalje, a natjecali su se u četiri kategorije.

Zlato su svojoj kolekciji medalja pridodale najstarije natjecateljice iz kluba, formacija Bubblegum, a plesale su u katergoriji Velikih formacija 1. Medaljom oko vrata i to srebrnom okitile su se djevojke iz formacije Mustre koje su nastup8ile u kategoriji Malih formacija 1.

Foto: ARRK Gorica

U istoj kategoriji natjecale su se i Butterfly te su otplesale u finalu za 6. mjesto, a Leona Hrvačić i David Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mlađih juniora 2 i uspjeli su se plasirati u finale i otplesati za 7. mjesto. Po prvi puta na turniru su plesale i djevojčice iz formacije Rockerice u kategoriji Malih formacija 3 i zauzele su 4. mjesto u finalu.

Foto: ARRK Gorica

– Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima i uopće ne sumnjamo da nas očekuju nove medalje i plesački uspjesi s nadolazećih natjecanja. Sljedeći turnir koji očekuje naše mlade plesače je 23.ožujka u Zagrebu i želimo im puno sreće – naglasili su iz kluba te pozvali sve zainteresirane da im se priduže na treninzima u Osnovnoj školi Nikole Hribara, a koje vode stručni treneri.

Više informacija možete pronaći na stranici www.arrk-gorica.hr ili na broj telefona 098/802-932.

 

Ova objava Bubblegum i Mustre iz Križa se vratile s medaljama se prvi puta pojavila na cityportal.hr.