Prijava

Vaša prijava

Počele su prijave za #StartupVG IT Akademiju za zanimanja Software tester

[]

Grad Velika Gorica u suradnji s HZZ-om i IT tvrtkama kroz projekt #StartupVG Inkubator upisuje 9. generaciju polaznika #StartupVG IT Akademije za zanimanja Software tester.

Program je namijenjen nezaposlenim osobama, prijavljenima u evidenciju HZZ-a, traje pet mjeseci u punom radnom vremenu, a obavlja se kombinacijom teorijske nastave od 2 mjeseca i stručne prakse kod tvrtki mentora u trajanju od 3 mjeseca.

– Zainteresirani kandidati proći će proces selekcije koji se sastoji od testiranja predispozicija, predznanja i motivacije. Najbolji kandidati bit će pozvani na razgovor u tvrtke koje će odabrati ukupno devet polaznika. Iako je primarni cilj ovog programa edukacija i stjecanje iskustva, većina polaznika koji uspješno završe program ostaju raditi u mentorskoj tvrtki – kažu iz Vegore.

Predavači su iskusni stručnjaci iz IT industrije, a mentori renomirane IT tvrtke. Planirani početak edukacije je početkom svibnja. Za vrijeme trajanja programa polaznici primaju naknadu u iznosu minimalne plaće, kao i plaćene troškove prijevoza.

Prijave su otvorene do 27. ožujka, a više informacija pronađite OVDJE.

Foto ilustracija: Innova Labs from Pixabay

Ova objava Počele su prijave za #StartupVG IT Akademiju za zanimanja Software tester se prvi puta pojavila na cityportal.hr.