Prijava

Vaša prijava

Iz Doma zdravlja poručuju: Ovo su novi termini za upis kod ginekologa

[]

Iz Doma zdravlja Velika Gorica obavještavaju građane kako se mijenjaju termini upisa za novi ginekološki tim. Na porti Doma zdravlja pacijentice se mogu upisati u četvrtak i petak od 10 do 12 sati, a sljedeći tjedan, od 27. do 31. ožujka, od 16 do 18 sati.

Podsjetimo, nedavno su se Domu zdravlja javili ginekologica i ginekolog te stomatolog koji ovdje žele otvoriti ordinacije. Iz Doma zdravlja oduševljeno su prihvatili ponudu jer im, kao i u ostatku Hrvatske, liječnika kronično nedostaje. Natječaji se tako dugi niz godina nisu ni raspisivali, jer se na njih nije imao tko javiti. Sada, kada interes postoji, potrebno je prikupiti potpise budućih pacijenata s kojima će se Dom zdravlja onda moći javiti na natječaj HZZO-a. Točnije, za novu ginekološku ordinaciju potrebno je 1.500 potpisa.

– Prvi tim za koji su već prikupljeni potpisi koji vodi doktorica Ana Lukas-Stančin počinje s radom 1. travnja. Mi smo već opremili ambulantu novim ultrazvukom, novim ginekološkim stolom i sve ostale radove smo napravili. Ovaj ‘papirnati’ dio odrađuje HZZO tako da nismo dobili službenu potvrdu, ali 99,99 posto bi tim za koji smo prikupili potpise započeo s radom s prvim danom travnja – rekla nam je Ljubice Zrno, voditeljice ispostave Doma zdravlja Velika Gorica.

Ova objava Iz Doma zdravlja poručuju: Ovo su novi termini za upis kod ginekologa se prvi puta pojavila na cityportal.hr.