Prijava

Vaša prijava

Atletske utrke u Zagrebu mijenjaju trasu ZET-ove linije prema Velikoj Gorici

[]

Zagrebački atletski savez danas i sutra organizira atletske utrke zbog kojih će na zagrebačkim ulicama biti postavljena privremena regulacija prometa, pa će shodno tome i ZET-ove autobusne linije prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera i to danas od 18:30 do 19:30 sati i sutra od 8 do 12 sati. Linija 268 Glavni kolodvor – Velika Gorica, također će voziti izmijenjenom trasom.

Iz ZET-a ističu kako će stajalište Lisinski, NSK i Bundek neće biti u funkciji, dok će istovremeno u smjeru Glavnog kolodvora autobusi privremeno koristiti stajalište na jugoistočnoj strani raskrižja Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca.

Također, policija je najavila i kako će danas za vrijeme utrke u potpunosti biti zabrenjen promet za sva vozila Ulicom Hrvatske bratske zajednice i Avenije Većeslava Holjevca (zapadni i istočni kolnik) od raskrižja s Ulicom grada Vukovara do Avenije Dubrovnik.

A u nedjelju potpuna zabrana prometa za sva vozila bit će:

– od 5.30 do 8.30 sati zapadnim kolnikom Hrvatske bratske zajednice od raskrižja s Ulicom Grada Vukovara do Slavonske avenije – za potrebe postavljanja pozornice (start i cilj) uz propuštanje autobusa „ZET-a“;

– od 8.30 do 11.30 sati Ulicom Hrvatske bratske zajednice i Mostom slobode (oba smjera), Avenijom Većeslava Holjevca (od Mosta Slobode do Avenije Dubrovnik), Antallovom ulicom, Cimermanovom ulicom od Antallove do starog Savskog mosta te Ulicom D. Tomljanovića Gavrana (od SR Njemačke do Av. V. Holjevca).

Aleternativne pravnce pronađite ovdje. 

 

Ova objava Atletske utrke u Zagrebu mijenjaju trasu ZET-ove linije prema Velikoj Gorici se prvi puta pojavila na cityportal.hr.