Prijava

Vaša prijava

Dubravi Vrbovečkoj bodovi u Novom Čiču

[]

U nedjelju 26. ožujka od 16.30 u Novom Čiču na igralištu Dinamo Hidrela odigrana je prvenstvena nogometna utakmica 15. kola 1. županijske lige istočna skupina između domaćeg Dinamo Hidrela i Dubrave iz istoimenog mjesta nedaleko Vrbovca. Pred 50-tak gledatelja sudili su Spudić iz Ivanić Grada, Hrvoje Tišljar i Krunoslav Anić oba iz Križa. Delegatkinja je bila Tea Riđanec iz Zagreba.

1. ŽUPANIJSKA LIGA ISTOK-15. KOLO – Dinamo Hidrel – Dubrava Vrbovečka

Slavili su gosti rezultatom 1-4. Zasluženo. Možda malo previsokom razlikom. Zašto? Utakmica se lomila do 84. minute kada je Milan Suša iskoristio ubačaj s lijeva na drugu vratnicu za 1-3.

Krenimo međutim kronološkim redom. Najprije, lijepe prigode nisu iskoristili Horvat (7. minuta) i Novosel (38). U 41. minuti Martin Horvat prošetao se između trojice domaćih čuvara i mirno plasirao loptu u mrežu iza nemoćnog vratara Šimića za 0-1. Prije odlaska na odmor u 45. minuti iskusni Tihomir Bradić, kapetan Dubrave, majstorski je iskoristio svoju prigodu i zabio za 0-2.

1. ŽUPANIJSKA LIGA ISTOK-15. KOLO – Dinamo Hidrel – Dubrava Vrbovečka

U nastavku žestokog dvoboja (11 kartona, 6 domaćim i 5 gostima) dinamovci su u 55. minuti vratili nadu u povoljan rezultat. Fabrizio Hrkovac je ubacio, a lopta se nekako servirala Filipu Musolli koji snažno pogađa za neizvjesnih 1-2. Utakmica se nakon toga lomila i prelomila u 84. minuti i gosti su mogli slaviti s navijačima na sjevernoj tribini.

1. ŽUPANIJSKA LIGA ISTOK-15. KOLO – Dinamo Hidrel – Dubrava Vrbovečka

Konačni rezultat 1-4 postavio je Marcel Matejak udarcem u bliži kut nakon majstorske asistencije Bradića. Suđenje? Pomoćni su svoje odradili bez greške. Tako i glavni više od pola sata (uvodnih), a onda je nekim odlukama ipak malo pokvario taj dojam.

1. ŽUPANIJSKA LIGA ISTOK-15. KOLO – Dinamo Hidrel – Dubrava Vrbovečka

DINAMO HIDREL – DUBRAVA VRBOVEČKA 1-4

NOVO ČIČE Igralište Dinama Hidrel. Igrano 26. ožujka od 16.30. Gledatelja 60. Sudac: Matija Spudić (Ivanić Grad). Pomoćnici: Hrvoje Tišljar i Krunoslav Anić (oba iz Križa). Delegat: Tea Riđanec (Zagreb).

STRIJELCI: 0-1 Horvat (41), 0-2 Bradić (45), 1-2 Musolli (55), 1-3 Mi. Suša (84), 1-4 Matejak (90).

DINAMO HIDREL: Šimić, Čurla, Davutović, Jeleć, Španiček, Topalović (od 77. Filipović), Musolli, F. Hrkovac (od 87. Turković), Brebrić, Kadoić, Hasanović (od 20. Žarina). Trener: Mario Paviša

DUBRAVA VRBOVEČKA: Brkljačić (od 85. Kozumplik), Stepanović (od 72. Baškarad), Tomić, Bradić, M. Horvat, Mesarić, Janjić, Štefanac (od 63. K. Horvat), Marijan Suša, Milan Suša, Novosel (od 63. Matejak). Trener: Ivan Spajić

IGRAČ UTAKMICE: Tihomir Bradić

Ova objava Dubravi Vrbovečkoj bodovi u Novom Čiču se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Obilježavanja 21. ožujka