Prijava

Vaša prijava

VIDEO Spektakularan doček srebrnih odbojkaša u Kravarskom

[]

Bakljadom i pjesmom, roditelji, prijatelji i mještani Kravarskog svečano su ispred osnovne škole dočekali svoje učenike odbojkaše, a koji su se s Državnog prvenstva osnovnih škola u odbojci u Poreču vratili sa srebrnom medaljom. Najveći je to sportski školski uspjeh Osnovne škole u Kravarskom do sada.

– Hvala svima na ovom lijepom dočeku, ovako nešto nismo očekivali. Pokazali smo da se kvalitetnim i kontinuiranim radom na satu tjelesne i zdravstvene kulture može zaista puno toga postići. Iako je srebrna, ova medalja za nas je zlatnog sjaja – istaknuo je mentor i profesore Leon Levar koji je vodio pobjedničku ekipu na ovom turniru.

Uz profesora Levara na turniru je bio i Matija Ribić, nekadašnji profesor tjelesne kulture, a koji je utabao put sportskim uspjesima ove male škole.

– Ovi dječaci su uz mene rasli i izrasli u to što jesu danas. Hvala djeci koja su godinama pratili svaku uputu i detalj, koji se nekima činio nebitan, a zapravo je bio ključ za ovo što sada imaju i što im nitko nikada neće moći oduzeti. Dečki nastavite tim putem, a ja ću biti uvijek tu uz vas – naglasio je Ribić.

 

Ova objava VIDEO Spektakularan doček srebrnih odbojkaša u Kravarskom se prvi puta pojavila na cityportal.hr.