Prijava

Vaša prijava

Ingeborg Matečić docentica na ekonomiji gošća predavanja “Iz prve ruke”

[]

O poslu u znanosti i visokom školstvu u području turizma, sutra će u sklopu predavanja “Iz prve ruke” govoriti Ingeborg Matečić, inače docentica na Katedri za turizam, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Inače, Ingeborg ima dva doktorata, a boravila je i sedam mjeseci u Meksiku u samoj blizini svjetski poznatih turističkih destinacija na Mayanskoj Rivieri, Cancuna i Tuluma istražujući i i pišući disertaciju. Uže područje istraživanja upravo joj se nalazi na sjecištu dviju disciplina i to u području kulturnih identiteta i turizma.

Također, govorit će i o svom dugogodišnjem iskustvu rada na Ekonomskom fakultetu te o istraživanjima u području kulturnog turizma kao i o predrasudama koje se vežu uz turizam u znanosti. Također će objasniti zašto je zaista zanimljivo studirati turizam na EFZG-u i koja su najrecentnija istraživanja u području kreiranja kulturno turističkog doživljaja.

Predavanje je sutra u 19 sati u Goričkom klubu mladih.

Ova objava Ingeborg Matečić docentica na ekonomiji gošća predavanja “Iz prve ruke” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.