Prijava

Vaša prijava

Vesna Oršulić spašavala je brak, a spasila je sebe. Na predstavljanju knjige doznajte kako

[]

Specijalistica obiteljske medicine, gestalt psihoterapeutkinja i seksualna savjetnica mr.sc. Vesna Oršulić u Gradskoj knjižnici Velika Gorica, predstavit će sutra svojim bivšim sugrađanima svoju knjigu “Spašavala sam brak, a spasila sebe”.

– U pročitanim mi je knjigama o problemima u braku i pokušajima njihova rješavanja nedostajala osobna priča. Zato sam odlučila ispričati svoju. Kako sam od 2003. gestalt psihoterapeutkinja, s iskustvom vođenja individualne, grupne, bračne i partnerske psihoterapije, osobno sam priči dodala teoretski okvir i terapeutski osvrt. Bračna terapija pisanjem je djelotvorna zato što vrlo jasno i precizno detektirani problem i prateće emocije stavimo na papir, a terapijsko nas pisanje vodi do vlastitih rješenja – istaknula je Oršulić na korici svoje knjige.

Nekadašnjoj Velikogoričanki ovo je treće objavljeno djelo, nakon crtica iz Domovinskog rata naslovljenih Moja ratna priča te zbirke kratkih priča Priče iz ordinacije i poneka erotska.

Na predstavljanju uz autoricu, o knjizi će govoriti i izdavač Tomislav Birtić. Početak je u 18 sati.

 

 

Ova objava Vesna Oršulić spašavala je brak, a spasila je sebe. Na predstavljanju knjige doznajte kako se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Gradsko školsko natjecanje u futsalu