Prijava

Vaša prijava

Poduzetničkom idejom studenti mogu do nagrade od 3.000 eura

[]

Kako bi pomogao studentima da razviju vlastite poduzetničke ideje te povećaju vještine u vođenju, upravljanju i osnivanju poduzeća, HAMAG-BICRO je objavio javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske, koji se odvija u okviru projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2”.

Studenti će dobiti priliku usavršiti svoje poduzetničke projekte uz edukacije i stručno vodstvo mentora te iste predstaviti na finalnom natjecanju.

Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena. Za prvo mjesto studenti mogu dobiti 3.000 eura, za drugo 2.000, a za treće 1.000 eura.

Prijaviti se mogu studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj.

Prijave su otvorene do 31. ožujka do 23:59 putem online obrasca za prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva.

 

Ova objava Poduzetničkom idejom studenti mogu do nagrade od 3.000 eura se prvi puta pojavila na cityportal.hr.