Prijava

Vaša prijava

Vatrena stihija u Mraclinu: Uzrok požara eksplozija stroja u peletarnici?

[]

Prema prvim neslužbenim informacijama do požara u peletarnici PPS-a Galeković u Mraclinu došlo je zbog eksplozije stroja pri čemu je teže ozlijeđen jedan radnik, koji je hitno prevezen u bolnicu. S vatrenom stihijom se noćas dva sata borilo stotinjak vatrogasaca s našeg područja, a znatan broj ih je još uvijek na lokaciji.

– Dojavu o požaru smo zaprimili nešto iza ponoći i nakon dva sata je bio lokaliziran. Na intervenciju je izašla Javna vatrogasna postrojba Velika Gorica sa svim svojim kapacitetima, kao i više od deset lokalnih DVD-a. Došlo je do eksplozije nekog stroja, radnik je zaradio opekline i prevezen je u bolnicu.

Požar je sad stavljen pod kontrolu, još uvijek je na terenu oko šest lokalnih DVD-ova i naši djelatnici JVP-a, još dovršavamo, puno je drvene mase, silosi s piljevinom koji je isto zahvaćen požarom – rekao nam je kratko Ivica Maceković, zapovjednik JVP Velika Gorica.

Na lokaciju je stigao i gradonačelnik Krešimir Ačkar sa suradnicima.

 

Ova objava Vatrena stihija u Mraclinu: Uzrok požara eksplozija stroja u peletarnici? se prvi puta pojavila na cityportal.hr.