Prijava

Vaša prijava

Najslasnije domaće delicije za uskršnji stol potražite još danas na Sajmu OPG-ova na Bundeku

[]

Nema čega nema i to samo domaće, zdrave, ekološki uzgojene namirnice na prvom Sajmu OPG-ova ‘Zdravo je pravo’ koji se još danas održava na zagrebačkom Bundeku. Idealna prilika da na jednom mjestu nabavite sve za najslasniji uskršnji stol ili pronađete originalni poklon za Uskrs.

Sve do 18 sati provjerite bogatu ponudu u kojoj se nalaze jaja, razni suhomesnati i mliječni proizvodi, voće i povrće, proizvodi od meda, zimnice, ajvari, razni začini i još brojne domaće delicije.

Foto: Sajam OPG-ova “Zdravo je pravo”, Bundek/Josip Regovic/PIXSELL

Na sajmu izlaže čak 75 izlagača iz cijele Hrvatske, a među njima i nekolicina s velikogoričkog područja, poput OPG-a Polančec iz Obrezine koji je već prepoznat po svom bučinom ulju, ali i brojnim drugim bučinim proizvodima.

– Polako se probijamo na tržište, a ovo nam je jedan od prvih sajmova i dobra prilika da provjerimo gdje smo na tržištu. Već smo dogovorili ovdje i neke suradnje, naš je štand posjetilo i dosta građana, a među kupcima su pravi hit naše bučine slane koštice – rekao nam je Siniša Polančec, koji s bratom Miljenkom vodi OPG već devet godina.

Za Uskrs bi posebno preporučio njihovo 85 posto čisto bučino ulje, koje osim što je sjajan dodatak baš svim salatama, a ne samo tradicionalno grah salati, ima odlične učinke i na zdravlje prostate. Tu su i njihovi poklon paketi, a ako ih ne stignete posjetiti na Bundeku, možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža.

Foto: OPG Polančec na sajmu OPG-ova “Zdravo je pravo”, Bundek/OPG Polančec

Upravo je uspostava nekih dobrih, novih priča i suradnje među izlagačima bio jedan od glavnih ciljeva organizatora Sajma OPG-ova ‘Zdravo je pravo’, kao i pružiti ljudima mogućnost da otkriju OPG-ove iz njihova kvarta.

– Jednom kada pronađete svoj OPG u susjedstvu ili županiji, moći ćete trajno nabavljati proizvode od istog, što je zapravo i naša osnovna, da kupci pronađu svoje trajne opskrbljivače zdravim i ekološkim proizvodima, ali i da svi izlagači pronađu svoje redovne konzumente. Dođite, upoznajte OPG-ovce svog kraja i opskrbite se domaćim, kvalitetnim proizvodima za Uskrs –  poručuje Ines Cvitak, event managerica tvrtke ABC-rent, koja organizira sajam.

Na Bundeku vas očekuju i popratna događanja poput nastupa KUD-ova, plesnih grupa, dječjih zborova, a klinci se mogu provozati i na starinskom vrtuljku s košarama.

Foto: Sajam OPG-ova “Zdravo je pravo”,Bundek/Josip Regovic/PIXSELL

Foto: Sajam OPG-ova “Zdravo je pravo”,Bundek/Josip Regovic/PIXSELL

Foto: OPG Polančec na sajmu OPG-ova “Zdravo je pravo”, Bundek/OPG Polančec

Foto: Sajam OPG-ova “Zdravo je pravo”,Bundek/Josip Regovic/PIXSELL

Ova objava Najslasnije domaće delicije za uskršnji stol potražite još danas na Sajmu OPG-ova na Bundeku se prvi puta pojavila na cityportal.hr.