Prijava

Vaša prijava

Samobor zavijen u crno, 15-godišnji kadet NK Samobora preminuo tijekom utakmice

[]

Potresna vijest stigla je iz Samobora. Nogometaš NK Samobora, Martin Filipčić, star samo 15 godina, preminuo je u četvrtak, 12.travnja, tijekom utakmice 2. Hrvatske nogometne lige Središte Zagreb za kadete između NK Samobor i NK Dugo Selo.

‘U 60. minuti utakmice rekao je sucu da se ne osjeća dobro, a sudac ga je uputio prema liječnicima. Onesvijestio se i prestao disati. Liječnici su ga uspjeli održati na životu dok nije stigla hitna pomoć. Utakmica je prekinuta jer su igrači bili potreseni’, piše u službenom zapisniku utakmice.

Njegov klub objavio je tragičnu vijest na svojim stranicama,  a izraze sućuti obitelji uputila je i gradonačelnica Samobora, Petra Škrobot.

-S iskrenim žaljenjem primila sam vijest o tragičnoj smrti Martina Filipčića, mladog igrača NK Samobor. Veliki šok i nevjerica, jer relativno nedavno sam imala prilike Martina i osobno upoznati u Gradskoj upravi, gdje sam ga ugostila i nagradila za odlične ostvarene rezultate na brojnim natjecanjima. U ovim teškim trenucima obitelji, prijateljima, suigračima, cijelom klubu i poznanicima zajedno sa svojim zamjenikom izražavam najiskreniju sućut – napisala je.

Od prerano preminulog mladog nogometaša Martina Filipčića putem društvenih mreža opraštaju se suigrači, prijatelji i cijeli Samobor, a izrazi sućuti stižu iz brojnih klubova.

Ova objava Samobor zavijen u crno, 15-godišnji kadet NK Samobora preminuo tijekom utakmice se prvi puta pojavila na cityportal.hr.