Prijava

Vaša prijava

Pučko učilište za rođendan časti Velikogoričane besplatnim programima

[]

Solističkim nastupom Josipe Gvozdanić u Dvorani Galženica, 20. travnja, počinje četverodnevni slavljenički program Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica povodom 63. rođendana. Ova renomirana solistica počastit će Velikogoričane svojim recitalom nadahnutim folklorom i narodnom glazbom iz pera poznatih skladatelja, a uz klavirsku pratnju Božidara Vlašića. Početak je u 19:30 sati.

Petak, 21. travnja, rezerviran je za kino. Povodom Dana planeta Zemlje u 20 sati prikazat će se dokumentarni film „Draga buduća djeco“, a već idući dan najmlađa publika moći će pogledati domaći hit, dječji obiteljski film „Dnevnik Pauline P“. Projekcija je u 15:30 sati, a nakon filma djeca će imati priliku upoznati se i družiti sa samom Paulinom i ostalim protagonistima iz filma, kao i književnicom Sanjom Polak.

Osim filma, u subotu 22. travnja, ispred POUVG priprema se veliki slavljenički tulum. Sve počinje već u 10:30 sati kada će zaplesati članovi Megablasta, a nakon njih zasvirat će polaznici Tečaja gitare. Bit će tu i kiparska radionica za odrasle te dječje radionice crtanja i znanstvena radionica.

U 11:30 sati svojim performansom zabavit će vas akrobati i žongleri, a nakon njih na ‘zeleni tepih’ izlaze polaznice Tečaja krojenja i šivanja gdje će predstaviti svoje modne kreacije i pokazati rezultate marljivog rada.

Nedjelja, 23. travnja, dan je kad Pučko učilište ima svoj 63. rođendan, a taj je dan rezerviran za dječje predstave. Ovoga puta u goste stiže Kazalište Smješko sa svojom novom predstavom “Igra se nastavlja“.

– Vjerujemo da će u ovom raznovrsnom i bogatom programu svatko pronaći nešto za sebe. Besplatne ulaznice za predstavu, kao i kino projekcije možete podići na blagajni Učilišta sat vremena prije početka. Dođite, uživajte i proslavite s nama rođendan – pozivaju iz Učilišta.

 

Ova objava Pučko učilište za rođendan časti Velikogoričane besplatnim programima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.