Prijava

Vaša prijava

Najboljom fotografijom iz Zagrebačke županije do zanimljivih nagrada

[]

Turistička zajednica Zagrebačke županije treću godinu za redom organizira fotografski nagradni natječaj pod nazivom “Photo Zagreb County” te poziva sve posjetitelje i stanovnike zagrebačkog prstena na sudjelovanje u natječaju. Jedini uvjet za prijavu je da ste stariji od 18 godina, a prijave traju do 28. svibnja 2023.

– U proteklim izdanjima natječaja okupili smo velik broj sudionika koji su svojim fotografskim radovima, amaterskim i onim profesionalnim, doprinijeli promociji Zagrebačke županije kao destinacije – poručila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović povodom otvaranja prijava za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Nekoliko tema natječaja, najbolji radovi bit će izloženi na izložbi

Šest je tema na koje sudionici mogu prijaviti svoje fotografije za natječaj “Photo Zagreb County” – aktivan boravak u prirodi, sudjelovanje na manifestacijama i događanjima, kulturno-povijesne znamenitosti, tradicija destinacije, ruralni motivi te eno-gastro motivi i doživljaji.

Najbolji radovi koje odaberu Povjerenstvo natječaja i pratitelji na društvenim mrežama, osim što će osvojiti vrijedne nagrade, bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi u povodu završetka nagradnog natječaja “Photo Zagreb County”.

Wellness vikend za dvoje, romantična večera, eno-gastro doživljaji i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije samo je dio nagrada koje je Turistička zajednica osigurala za one najbolje koji prijave svoje radove na nagradni natječaj. Najbolji radovi bit će probrani kroz pet kriterija – originalnost i umjetnička vrijednost, tematska usklađenost, storytelling i emocija, tehnička izvedba i kvaliteta te kompozicija fotografije.

 

Ova objava Najboljom fotografijom iz Zagrebačke županije do zanimljivih nagrada se prvi puta pojavila na cityportal.hr.