Prijava

Vaša prijava

Grad osigurao rekordnih više od 8 milijuna eura za sanaciju prometnica

[]

Velikogorički gradonačelnik, Krešimir Ačkar, objavio je vijest o nikad većem iznosu koji će se uložiti u obnovu prometnica, zahvaljujući bespovratnim sredstvima EU.

– Više od 8 milijuna eura (60 milijuna kuna) odobreno je Gradu Velikoj Gorici za sanaciju cestovne infrastrukture po prijavi na javni poziv Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske, a koji se financira iz Fonda solidarnosti Europske unije. Ovo je najveći iznos u povijesti koji je Velika Gorica povukla za asfaltiranje svojih prometnica. Odobrena bespovratna sredstva omogućit će nam asfaltiranje cesta u velikom broju naših naselja – objavio je gradonačelnik nakon potpisivanja ugovora s resornim ministrom i potpredsjednikom Vlade, Olegom Butkovićem.

Foto: Za sanaciju cestovne infrastrukture na području Velike Gorice osigurano više od 8 mil.eura iz Fonda solidarnosti EU/FB gradonačelnik Ačkar

Ova objava Grad osigurao rekordnih više od 8 milijuna eura za sanaciju prometnica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.