Prijava

Vaša prijava

Na besplatnoj radionici Velikogoričani će naučiti osnove digitalnog marketinga

[]

Uvod u digitalni marketing i kreiranje sadržaja tema je nove radionice koju organizira Vegora, a održat će se 26. i 27. travnja u 10 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta. Tijekom ove radionice polaznici će naučiti što je digitalni marketing i počemu se bitno razlikuje od tradicionalnog, kako odabrati pravi marketinški cilj web stranice te strateški pristup za postizanje cilja, i na kraju kako pripremiti i optimizirati sadržaj na web stranicama.

– Poduzetništvo predstavlja velik broj izazova i stoga je važno da poduzetnik posjeduje vještine, ali i da poznaje sve alate s kojima se može koristiti. U svijetu u kojem je tehnologija preuzela vodeću riječ u poslovanju, digitalni marketing je jedan od vrlo važnih načina u komuniciranju. U tom smislu, posebnu važnost ima content marketing, strateški marketinški pristup usmjeren na stvaranje relevantnog i dosljednog sadržaja kako bi se privukla i zadržala jasno definirana publika i potaknulo profitabilne akcije kupaca – kažu iz Vegore.

Predavanje o digitalnom marketingu vodit će Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Koružnjak je certificirani Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta te vlasnik digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine bio je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Grow with Google. U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“ i “Specijalist za internetsko oglašavanje“.

Kako bi sudjelovali na radionici, potrebno se prijaviti OVDJE.

 

Ova objava Na besplatnoj radionici Velikogoričani će naučiti osnove digitalnog marketinga se prvi puta pojavila na cityportal.hr.