Prijava

Vaša prijava

Velike akcije čišćenja i uređenja mjesta u Turopolju i Gradićima

[]

Povodom Dana planeta Zemlje, u subotu 22. travnja, mještani Turopolja čistit će mjesto. Akciju „Više cvijeća, manje smeća“ organizira Mjesni odbor, a ovu inicijativu su podržale sve mjesne udruge kao i učitelji i učenici područne škole Rakitovec.

Okupljanje mještana bit će u 8 sati kod društvenog doma kada će se dogovoriti detalji akcije, dok će samo čišćenje trajati od 8:30 do 11:30 sati. Za sve sudionike osigurane su okrjepa, rukavice i vreće za smeće.

Veliku akciju čišćenja i uređenja mjesta, u subotu organiziraju i vatrogasci iz Gradića i Mjesni odbor u sklopu programa proslave 80-te obljetnice osnivanja vatrogasnog društva u Gradićima.

– Uoči proslave Jurjeva, udružit ćemo napore kako bi pokazali koliko nam je važan okoliš našeg sela te što sve možemo i spremni smo učiniti u samo jednom danu. Pridružite se i osjetite zajedništvo i pozitivu koja će nam promjenom našeg odnosa prema okolišu omogućiti bolje i ljepše sutra – ističu iz Gradića te pozivaju mještane da tijekom jutra urede svoje okućnice, a u 15 sati da se priključe akciji čišćenja ispred Društvenog doma.

Zajednički će čistiti parkove, prostor oko doma, dućana, vrtića, igrališta i škole, a organizatori mole mještane da sa sobom ponesu svoj alat.

Naslovna foto: FB Gradići

Ova objava Velike akcije čišćenja i uređenja mjesta u Turopolju i Gradićima se prvi puta pojavila na cityportal.hr.


Državno Natjecanje iz geografije