Prijava

Vaša prijava

OŠ Jurja Habdelića domaćin županijskog natjecanja “Sigurno u prometu”

[]

Učenici osnovnih škola iz Zagrebačke županije, njih 28, sudjelovalo je na natjecanju “Sigurno u prometu” u organizaciji Hrvatskog autokluba, Autokluba Velika Gorica i Osnovne škole Jurja Habdelića koja je bila domaćin ovogodišnjeg natjecanja. Sudjelovalo je 7 ekipa, a natjecao se jednak broj dječaka i djevojčica u dobi od 10 do 12 godina.

– Natjecanje se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela, a provodi se s ciljem da učenici nauče temeljna znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima te da što bolje svladaju vožnju biciklom – kažu organizatori.

Foto: FB AK Velika Gorica

U kategoriji djevojčica najbolja je bila Ana Žilić iz OŠ Ljubo Babić iz Jastrebarskog, a drugo mjesto pripalo je Franki Varga iz OŠ Josipa Zorića Dugo selo. Kod dječaka bio je najbolji Miahel Đuran također iz dugoselske OŠ Josip Zorić i Toni Štriga iz OŠ Eugena Kvaternika. Oni će činiti zajedničku ekipu koja će predstavljati Zagrebačku županiju na državnom natjecanju koje će se održati u Zadru od 23. do 26. svibnja.

Foto: FB AK Velika Gorica

 

Ova objava OŠ Jurja Habdelića domaćin županijskog natjecanja “Sigurno u prometu” se prvi puta pojavila na cityportal.hr.