Prijava

Vaša prijava

Plesačice ARRK Gorica osvojile pet medalja

[]

Na kvalifikacijskom turniru u akrobatskom rock’n’rollu u Zagrebu, koji se održao u nedjelju, 23. travnja, nastupili su i mladi plesači iz velikogoričkog kluba ARRK Gorica te osvojili pet medalja: jednu zlatnu, dvije srebrne i dvije brončane.

Zlatnu medalju osvojila je formacija Bubblegum u kategoriji Velikih formacija 1. Plesačice ove formacije ujedno su i najtrofejnija formacija ovog kluba i već godinama osvajaju na natjecanjima.

Foto: ARRK Velika Gorica

Na natjecanju su debitirale plesačice formacije Wednesday u kategoriji Velikih formacija 2 te su na svom prvom turniru osvojile srebrnu medalju.

U kategoriji Malih formacija 1 klub je osvojio dvije medalje. Cure iz formacije Mustre osvojile su srebrnu medalju, a formacija Victorious, koja se na ovom natjecanju predstavila u novom dresu i s novom koreografijom, brončanu medalju.

Foto: ARRK Velika Gorica

Na pobjedničko postolje su se po prvi puta popela i najmlađa formacija u klubu, djevojčice iz formacije Rockerice u kategoriji Malih formacija 3, a osvojile su brončanu medalju.

– Sljedeći turnir koji očekuje mlade plesače je u Prvenstvo Republike Hrvatske koji je za nešto manje od mjesec dana. Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima i uopće ne sumnjamo da nas očekuju nove medalje i plesački uspjesi s nadolazećeg državnog prvenstva – kazao je Damir Kotorman , predsjednik ARRK Gorica.

Foto: ARRK Velika Gorica

 

Ova objava Plesačice ARRK Gorica osvojile pet medalja se prvi puta pojavila na cityportal.hr.