Prijava

Vaša prijava

Turistički film Zagrebačke županije osvojio srebrnu nagradu World Media Festivala

[]

Turistička zajednica Zagrebačke županije nagrađena je Intermedia-globe Silver nagradom za promotivni spot “Zagreb County – A Taste Above” u kategoriji Tourism & Travel Media Awards.  Nagradu dodjeljuje njemačka organizacija World Media Festivals iz Hamburga za izvrsnost filma i produkcije na međunarodnoj razini. Ovo je već treća nagrada koja je dodijeljena ovom promotivnom spotu, a iz turističke zajednice poručuju kako nagradama tu nije kraj, već – početak.

– Konkurencija u kojoj smo osvojili ovo srebro zlatnog sjaja govori sama za sebe. Promotivni spot “A Taste Above” od samog početka godine obara rekorde na međunarodnim festivalima i još uvijek se nalazi na prvom mjestu za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma CIFFT Circuit 2023. Promotivni spot je samo jedan od primjera izvrsnosti za koju vjerujemo da je jedini način za razvoj turističkog gospodarstva u destinaciji, a napose destinaciji poput zagrebačkog prstena bogatog turističkim atrakcijama i sadržajima – poručila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Srebrna nagrada koja je otišla u ruke Turističke zajednice Zagrebačke županije za promotivni spot “A Taste Above” dodijeljena je u konkurenciji 156 prijavitelja iz 13 zemalja svijeta.

– Nagrade koje dodjeljujemo na međunarodnoj razini simbol su najviših standarda produkcije, a ubrajaju se među najveća priznanja u području kreativne i vizualne industrije. Odluke o dobitnicima nagrada donose se na temelju kreativnosti, ali i efektivnosti prema ciljnoj skupini kojoj se obraćaju”, poručuju iz organizacije World Media Festivals.

 

Upravo navedene međunarodne nagrade i priznanja podržavaju i istaknuti dionici svjetskog turističkog gospodarstva poput Svjetske turističke organizacije (UNWTO), Europske turističke komisije (ETC) i drugih relevantnih turističkih organizacija.

 

Ova objava Turistički film Zagrebačke županije osvojio srebrnu nagradu World Media Festivala se prvi puta pojavila na cityportal.hr.