Prijava

Vaša prijava

FOTO Prvi Dani karijera Veleučilišta Velika Gorica – stručne radionice, stipendije, a možete osvojiti i avio karte

[]

Na Veleučilištu Velika Gorica u tijeku su prvi Dani karijera na kojima sudjeluju uspješne hrvatske i regionalne tvrtke koje posluju internacionalno. Za studente su organizirane stručne radionice, prezentacija Erasmus + programa i mogućnosti nastavka školovanja na specijalističkim diplomskim studijima Veleučilišta.

– Kako se VVG već godinama prilagođava tržištu rada ovo još jedan dodatni iskorak u tom smjeru, pozvali smo važne subjekte iz gospodarstva da se predstave i povežu sa studentima, koji mogu već tijekom studija početi graditi karijeru. Imamo 20-tak tvrtki, većina iz sektora informacijskih i komunikacijskih tehnologija, dobro je zastupljena i auto industrija, krizni menadžment. Dolazi nam i glavni zapovjednik Hrvatske vatrogasne zajednice, Slavko Tucaković, kao i ravnateljstvo Civilne zaštite. U petak imamo radionice za studente optometrije u suradnji s Ghetaldusom na temu komunikacijske vještine kroz razgovor s klijentima, te radionicu poslovne komunikacije koja je otvorena za sve studijske smjerove. Tu su brojne nagradne igre za studente, nude im se mogućnosti stipendiranja i rada – rekao nam je Marko Toth, voditelj Centra za karijernu i psihološku podršku pri Veleučilištu, viši predavač i nastavnik, te glavni organizator prvih Dana karijera na VVG-u.

Foto: Prvi Dani karijera na Veleučilištu Velika Gorica/G.Kiš, cityportal.hr

Također je predstavljen i jedan izuzetno atraktivan budući studijski smjer, koji bi se trebao provoditi s inozemnim partnerima.

– Imali smo prezentaciju programa budućeg zajedničkog studija kibernetičke sigurnosti koji su predstavili naši potencijalni partneri s Edge Hill University iz Ujedinjenog Kraljevstva. To je projekt na na kojem dugo radimo, još rješavamo neke formalne zapreke i vjerujem kako uskoro počinjemo s upisima.

Foto: Dani karijera VVG – prezentacija studija kibernetičke sigurnosti Edge Hill University, UK/G.Kiš, cityportal.hr

Na Veleučilištu možete doznati sve iz prve ruke i o vatrogastvu.

– Interes je super, puno je pitanja, i inače je izvrsna komunikacija i suradnja s Veleučilištem- istaknuo je Ivan Sesvečan, pomoćnik zapovjednika JVP Velika Gorica.

Foto: Prvi Dani karijera na Veleučilištu Velika Gorica/G.Kiš, cityportal.hr

Među brojnim nagradnim igrama svakako se izdvaja ona našeg avioprijevoznika.

– Brojni naši zaposlenici dolaze s VVG-a, interes studenta je odličan, a imamo za njih i dobru nagradnu igru, kod nas na štandu trebaju napisati zašto bi se zaposlili u Croatia Airlinesu i najkreativniji odgovor osvaja jednu povratnu avio kartu za destinaciju u Hrvatskoj – otkriva Marita Mesić, HR specijalist CA.

Foto: Croatia Airlines na prvim Danima karijera Veleučilišta Velika Gorica/G.Kiš, cityportal.hr

Organizatori su u goste pozvali i velikogoričke srednjoškolce koji imaju priliku upoznati se s prvostupničkim stručnim studijima Veleučilišta i možda donijeti odluku da svoju karijeru započnu upravo na nekom od njihovih jedinstvenih studijskih programa.

Dane karijera na Veleučilištu Velika Gorica možete posjetiti još danas do 19 sati i u petak od 10 do 19 sati.

Foto: Prvi Dani karijera na Veleučilištu Velika Gorica/G.Kiš, cityportal.hr

Foto: Prvi Dani karijera na Veleučilištu Velika Gorica/G.Kiš, cityportal.hr

 

Ova objava FOTO Prvi Dani karijera Veleučilišta Velika Gorica – stručne radionice, stipendije, a možete osvojiti i avio karte se prvi puta pojavila na cityportal.hr.