Prijava

Vaša prijava

Osiguranje pomutilo planove navijačima – prije utakmice s Hajdukom pronašli 35 baklji na istočnoj tribini

[]

Kako doznajemo iz HNK Gorica, uoči jučerašnje utakmice 31. kola HNL-a, Gorica – Hajduk, prilikom redovite sigurnosne provjere djelatnici osiguranja pronašli su čak 35 baklji ispod stolaca na istočnoj tribini, koja je rezervirana za gostujuće navijače.

– Imamo suradnju s Klemm security, koji prije svake utakmice naprave preventivne preglede tribina i svih stolaca zbog pirotehnike, pa su tako i jučer prije otvaranja stadiona za gledatelje ispod nekoliko stolaca na gostujućoj tribini pronašli 35 raznih pirotehničkih sredstava, o čemu su me obavijestili i to smo predali policiji. Inače, prije velikih utakamica s Dinamom, Hajdukom, Osijekom i Rijekom dolazi nam i protueksplozijski odjel zagrebačke policije  -rekao nam je Dalibor Mazulović, licencirani HNS-ov povjerenik za sigurnost HNK Gorice.

Otkriva nam i kako to nije najveći ‘ulov’ navijačkog arsenala na goričkom stadionu, jer su u prvom dijelu prvenstva, također na tribinama gostujućih navijača, pronašli čak 75 raznih pirotehničkih sredstava. Inače, stadion je pokriven videonadzorom, a pretresi se rade i na samom ulazu prije svake utakmice.

– Utakmica je inače prošla jako mirno, u izuzetno sportskoj atmosferi – zaključuje šef osiguranja stadiona goričkog prvoligaša.

Ova objava Osiguranje pomutilo planove navijačima – prije utakmice s Hajdukom pronašli 35 baklji na istočnoj tribini se prvi puta pojavila na cityportal.hr.