Prijava

Vaša prijava

Prikupljena sredstva za malog Igora iz Gradića! Grad financira preostali dio terapija

[]

‘Ni u najluđim snovima slutila nisam’…tako je majka četverogodišnjeg dječaka Igora, Iva Mamuča, objavila najbolju moguću vijest – u samo tjedan dana osiguran je cjelokupan iznos za terapije koje će teško bolesnom mališanu iz Gradića pomoći u samostalnom hodanju! Naime, osim što su se brojni pojedinci uključili u humanitarnu akciju, iz Grada Velika Gorica javili su obitelji kako će se iz proračuna isplatiti preostali dio koji je potreban za liječenje.
Podsjetimo, nedavno smo pisali o humanitarnoj akciji koju je pokrenula obitelj ovog dječaka koji boluje od bilateralna spastična cerebralna paralize , zbog koje je od samog rođenja ima brojne poteškoće, ne može samostalno hodati, ni obavljati brojne druge aktivnosti poput njegovih vršnjaka. Kako bi prikupili nemalih 14.470,00 eura za neurorehabilitaciju robotikom pokrenuli su akciju ‘Za Igorov korak’, a sad je stigla najbolja moguća vijest.
– Ni u najluđim snovima slutila nisam da će već tjedan dana nakon objave Igor imati cijelokupan iznos za neurorehabilitaciju robotikom. Hvala svim našim prijateljima i rodbini, svim poznanicima i onima koje ni ne znamo. Hvala našim sumještanima i susjedima, pokazali ste da ste velikog srca. Hvala vrtiću koji Igor pohađa, njegovim tetama i njegovim malim prijateljima. Hvala vam na svakoj riječi podrške koju ste nam uputili, na svakom pozivu, na svakoj poruci. Hvala što ste pokazali da dobrota još uvijek živi u malom čovjeku i nastavite biti takvi. Hvala našem gradu u kojem živimo posljednje dvije godine.
Naime, Grad Velika Gorica će Igoru isplatiti onaj dio koji nedostaje – objavila je mama Iva lijepe vijesti.

Ova objava Prikupljena sredstva za malog Igora iz Gradića! Grad financira preostali dio terapija se prvi puta pojavila na cityportal.hr.