Prijava

Vaša prijava

Dan otvorenih vrata i Festival znanosti u Ekonomskoj školi Velika Gorica

[]

Zadnji školski dan proteklog tjedna i u Ekonomskoj školi Velika Gorica bio je u znaku Dana otvorenih vrata i Festivala znanosti.
– Naši učenici su osmašima približili programe ekonomist i komercijalist, prikazali izvannastavne aktivnosti te projekte koji se odvijaju u našoj školi. Uz učenike koji su odradili lavovski posao, Danom otvorenih vrata koordinirale su pedagoginja Ksenija Vatavuk Margetić, profesorica Snježana Starčević te knjižničarka Ljiljana Godinić – doznajemo od profesorice Sanje Mirenić.
Profesori su također pripremili zanimljiva predavanja i radionice i tako obilježili ovogodišnji Festival znanosti na temu Priroda i društvo. Profesorica Nina Čuljak održala je predavanje „Žene matematičarke“. Profesorica Anita Bilić te profesori Marin Čuljak i Željko Svekrić održali su predavanja „Erasmus+ projekti Ekonomske škole Velika Gorica“.
Pedagoginja Ksenija Vatavuk Margetić zajedno s učenicima je pripremila debatu na tezu „ODS da korištenje digitalne tehnologije donosi više štete nego koristi“. Profesorice Ivančica Kovačić i Sanja Mirenić pripremile su radionicu i predavanje „Mačak u vreći“. Profesorica Marija Mohar održala je predavanje „Digitalni marketing“ , a profesorica Ana Topal održala je predavanje „Modeli hiperbolične geometrije“.
Fotografije u članku: Ekonomska škola V.Gorica
Naslovna fotografija: ilustrativna/Ekonomska škola V.Gorica/ David Jolić, cityportal.hr 

Ova objava Dan otvorenih vrata i Festival znanosti u Ekonomskoj školi Velika Gorica se prvi puta pojavila na cityportal.hr.