Prijava

Vaša prijava

Svibanj pun događanja i ‘šećer za kraj’ – 1. mini gastro u Šćitarjevu

[]

Iz velikogoričke Turističke zajednice stiže najava brojnih događanja koja nas očekuju u mjesecu pred nama, koji nosi i poseban naziv.

– Festival igranja, Revija dječjih nošnji i tradicijskih frizura, FIFA obiteljski turnir, izložba “Turopoljska podgutnica”, Čvenk u zagrebačkom kraju, Zborovanje izviđača Hrvatske i Festival vještina za život, Otvorenje Plazma Sportskih igara mladih i kao šećer na kraju VGFEST – Festival urbane kulture i kreativnog nereda s bogatim programom i koncertom grupe Zabranjeno pušenje. Sve to očekuje vas ovog svibnja u sklopu Mjeseca mladih i obitelji,pratite nas i dalje jer uskoro donosimo više informacija! – priopćili su iz Turističke zajednice.

 

A iz Društva žena Šćitarjevo najavljuju pravi ‘šećer za kraj’ mjeseca – 1. mini gastro u Šćitarjevu, 30.svibnja.

– Imat ćemo natjecanje u pripremi kotlovine, s početkom u 11 sati, a može sudjelovati tko želi. Bit će ponuda naših OPG-ova, zabava uz grupu SJAJ od 15 sati , a sve će se događati na prostoru DVD-a Šćitarjevo u Obrezini. Dođite, zabavite se i podržite naše natjecatelje i izlagače – poručuju iz udruge.

U programu je još i facepainting, te nastup Plesnog kluba Barbara. Prijave za natjecanje u pripremi najbolje kotlovine primaju se do 10. svibnja na broj: 097/9028 715.

 

Ova objava Svibanj pun događanja i ‘šećer za kraj’ – 1. mini gastro u Šćitarjevu se prvi puta pojavila na cityportal.hr.